Background Image

Sælgerrådgivning

Salg af en andelsbolig kan være en uoverskuelig proces med mange ubekendte aktiviteter. Særligt hvis det er første gang, du skal sælge din bolig. Hvem gør hvad? Hvornår? Og hvorfor?

Andelshandel.dk og Cobblestone har udviklet et nyt koncept, hvor Andelshandel.dk's mæglere yder sælgerrådgivning til beboere i andelsforeninger administreret af Cobblestone – kvit og frit! Mæglerne stiller deres ekspertise og data til rådighed og gennemgår, i samarbejde med sælger, lejligheden – set med en købers øjne. En rådgivning, der er meget relevant, uanset om man påregner at sælge med mægler eller ej.

Sælger rådgives bl.a. om hvad, der bør laves af forbedringer/ændringer inden et evt. salg, samt hvilke udgifter en evt. køber kan påregne ved køb af lejligheden.

Med mange års erfaring indenfor salg af andelsboliger, og et solidt statistisk grundlag fra Cobblestone , er Andelshandel.dk's statsautoriserede mæglere godt rustede og klar til at rådgive sælger fra A – Z. De ved, hvilke spørgsmål en køber typisk stiller. De kender markedet og ved, hvad forskellige forhold betyder for værdien af boligen.

Da Cobblestone har tilknyttet to faste mæglere fra Andelshandel.dk, som i det daglige er en del af vores administration, og arbejder tæt med ejendommens faste administrator, er der tale om mæglere med en unik indsigt i din ejendom. De opdateres løbende med oplysninger om beslutninger og planer i foreningen og kender ejendommens styrker og svagheder fra flere salg.
 

 

 

Bestil vores gratis sælgerrådgivning  her!

4 gode råd til sælger

Gør boligen mere upersonlig og ryd op

Lug ud og ryd op blandt dine møbler og andre personlige genstande. Boligen må ikke være stoppet til med alt for mange møbler og et alt for stærkt personligt præg. Samtidig kan en lejlighed uden et eneste afpræg virke upersonlig og kold, hvorved køber kan have svært ved at forestille sig et familieliv i lejligheden. Det gælder derfor om at finde en balance således at køber kan se mulighederne i boligen og dette vil Andelshandel.dk gerne være sælger behjælpelig med.

Gør det hyggeligt og gør det unikke synligt

Sørg for, at lejligheden tager sig godt ud og er indbydende inden fremvisning. Alt hvad der øger herlighedsværdien skal gøres synligt overfor din ejendomsmægler og hvem kender boligen bedre end dig, som selv er faldet for lejlighedens herlighed på et tidspunkt. Det handler også om, at køberne skal føle sig ”hjemme” når de træder ind i lejligheden – de skal have en fornemmelse af, at man kan befinde sig godt. En god idé kan være at sætte friske blomster i en vase, som både pynter og dufter godt.

Få styr på de små reparationer/forbedringer

Gennemgå vurderingsrapporten med din ejendomsmægler – er der noget som kan betale sig at få udbedret i forbindelse med salget. Ligeledes kan det være en god idé, at få ordnet ”de små ting”, som du har vænnet dig til eller som du har valgt at leve med. Skift den revnede flise på badeværelset, lap hullerne i væggen, skift ventilen i den løbende vandhane, smør den knirkende dør eller skift pæren, som er gået.

Vær ikke i boligen

Det er vigtigt, at du går en tur eller tager væk når vi kommer med potentielle købere og fremviser lejligheden. Køberne skal føle sig godt tilpas når de træder ind i lejligheden og det kan godt have den modsatte effekt, når sælger er hjemme. De fleste købere bryder sig desuden ikke om, at sælger blander sig i fremvisningen.