Background Image

Ejendomsadministration

Cobblestone er en af Danmarks største private ejendomsadministratorer og forvalter foreninger samt udlejnings- og investeringsejendomme

Få et online tilbud nu

Vi vil gøre en forskel for dig og din ejendom

Cobblestone er en af landets ledende ejendomsforvaltere, og vi drevet af at gøre en forskel. Vi er drevet af at gøre en forskel for jer som kunder og ikke mindst for de beboere som hver dag lever eller bor i de ejendomme som vi har ejendomsadministration for rundt om i hele Danmark.

Ejendomsadministration har været og vil altid være en vigtig opgave, der sikrer, at ejendommen kører rundt og ikke går i forfald. Med vores omfattende viden og erfaring med ejendomme og foreninger, der er opbygget gennem de sidste 20 år er vi med til at skabe tryghed og sikkerhed for kunder og beboere, der ønsker en professionel samarbejdspartner.

Ejendomsadministration omfatter en bred palette af opgaver, der sikrer, at ejendommen administreres fornuftigt under hensyn til både økonomi, vedligeholdelse og lovgivning. Alt dette hjælper vi både professionelle investorer og foreningskunder med i dag.

Vi ved at det kan være en udfordring at bevare overblikket over alle de processer og opgaver der sker hver dag, hver uge, hver måned og hvert år, når man skal administrere en ejendom. Det kan være når man skal sørge for opkrævning af leje, sørge for rettidig betaling af regninger, holde styr på bogføring og budget, lave varslinger til beboere, sørge for indkaldelse og afholdelse af generalforsamling og samtidig skal sikre overholdelse af regler og lovgivning ved både mindre og større opgaver. Der er mange opgaver at holde styr på, men hos os står vi for det meste og gør det nemt for dig at være kunde.

Med Cobblestone som din ejendomsadministrator får du en professionel sparringspartner som kan hjælpe med alt fra ejendomsadministration, økonomisk og juridisk rådgivning, vejledning i det daglige, byggesager, facility management, byggeteknisk rådgivning og ejendomsservice. Samtidig tilbyder vi digitale løsninger som afhjælper processer i hverdagen for dig og beboerne.

Vi sørger konstant for at vores ydelser og services opdateres og tilpasses løbende, så vi hele tiden kan tilbyde den bedste løsning på markedet.

For at sikre en høj standard indenfor ejendomsadministration er det vores mål at give en god service til alle vores kunder og beboere. I vil derfor blive mødt af imødekommende og professionelt personale, som tager sig godt af jer når I er administreret hos Cobblestone.

Vi ved at god kommunikation er alfa omega i samarbejdet med sin ejendomsadministrator og derfor vil man som kunde hos os få tilknyttet en kontaktperson, så man altid ved, hvem man får fat i. Det tror vi på gør en positiv forskel for jer som kunde og jeres beboere.

Det er vigtigt at vælge den rigtige ejendomsadministrator, da det bliver en af jeres vigtigste sparringspartnere. En professionel ejendomsadministrator vil kunne hjælpe jer med netop dette. En ejendomsadministrator som har den nødvendige viden og erfaring til at håndtere opgaverne effektivt og rådgive jer om ejendommens forhold.

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop din forening eller ejendom, så kontakt os nu her.

 

Få et tilbud på ejendomsadministration af din ejendom, nu og her!

Ejendomstyper

Andelsboligforeninger

Store såvel som små. Gamle sunde foreninger, såvel som nyere foreninger med behov for hjælp. Vi er specialister i andelsboliger.

Ejerforeninger

Vi administrerer et bredt udvalg af ejerforeninger i både den gamle boligmasse og i de nye byområder i havnen og Ørestad.

Udlejningsboliger

Den typiske Københavnerejendom, måske med butikker i stuen og boliger med omkostningsbestemt leje.

Detail og indkøbscentre

Hos os finder du en af landets ganske få afdelinger specialiserede i administration af indkøbscentre og butikker.

Lager og logistik

Alt fra p-pladser og arealer til store logistikejendomme langs landets motorveje.

Studieboliger

Udlejning, administration og drift af en boligtype hvor lejerudskiftningen skal holdes nede og hvor vi har et særligt fokus på kommunikation.

Med over 20.000 enheder i ejendomsadministration fordelt på over 400 ejendomme og en stab på ca. 200 personer er vi en af landets største private ejendomsadministrationsselskaber. Vi er store nok til at løse alle opgaver og sikre høj kvalitet og lille nok til at kunne tilbyde en skræddersyet løsning og en personlig relation.

Vi har særligt fokus på andelsboligforeninger, ejerforeninger og investeringsejendomme inden for bolig og erhverv. De fleste af de boligejendomme vi administrerer ligger i og omkring København, mens vi administrerer og betjener investeringsejendomme i hele landet.

Hver type ejendom kræver specialiserede kompetencer, systemer  og forretningsgange og vi har en erfaren stab af specialister som professionelt kan håndtere alle typer ejendomme. 
 

Få et tilbud på ejendomsadministration af din ejendom, nu og her!

Vil du lære mere om ejendomsadministration?

Vi deler gerne ud af vores viden og erfaring og opdaterer løbende med relevante nyheder. Læs mere her.