Background Image

Ejendomsadministration

Cobblestone er Danmarks største private ejendomsadministrator og forvalter af foreninger samt udlejnings- og investeringsejendomme

Få et online tilbud nu

Med over 20.000 enheder i ejendomsadministration fordelt på over 400 ejendomme og en stab på ca. 200 personer er vi landets største private ejendomsadministrationsselskab.

Vi har særligt fokus på andelsboligforeninger, ejerforeninger og investeringsejendomme inden for bolig og detail. De fleste af de boligejendomme vi administrerer ligger i og omkring København, mens vi administrerer og betjener investeringsejendomme i hele landet.

Hver type ejendom kræver specialiserede kompetencer, systemer  og forretningsgange og vi har en erfaren stab af specialister som kan administrere nedenstående ejendomstyper:
 

Ejendomstyper

Andelsboligforeninger

Store såvel som små. Gamle sunde foreninger, såvel som nyere foreninger med behov for hjælp. Vi er specialister i andelsboliger.

Ejerforeninger

Vi administrerer et bredt udvalg af ejerforeninger i både den gamle boligmasse og i de nye byområder i havnen og Ørestad.

Udlejningsboliger

Den typiske Københavnerejendom, måske med butikker i stuen og boliger med omkostningsbestemt leje.

Detail og indkøbscentre

Hos os finder du en af landets ganske få afdelinger specialiserede i administration af indkøbscentre og butikker.

Lager og logistik

Alt fra p-pladser og arealer til store logistikejendomme langs landets motorveje.

Studieboliger

Udlejning, administration og drift af en boligtype hvor lejerudskiftningen skal holdes nede og hvor vi har et særligt fokus på kommunikation.

Få et tilbud på ejendomsadministration af din ejendom, nu og her!