Background Image
Administration af

Andelsboligforeninger

Hos Cobblestone er vi blandt landets fagligt stærkeste til administration af andelsboliger.

I Cobblestone har vi en stor portefølje af andelsboligforeninger i administration. De spænder fra en andelsboligforening med enkelte opgange til hele karreer. Fra gamle velkonsoliderede foreninger til nyere foreninger som er økonomisk udfordrede. 

Ejendomsadministration til andelsboligforeninger tilbydes som udgangspunkt i to forskellige pakker: TOTAL Administration, der er den fulde almindelige ydelse og BASIS Administration, der er den billigere ydelse rettet mod mindre foreninger eller dem der ønsker at klare visse opgaver selv. F.eks. selvadministrerende foreninger som ønsker at lægge udvalgte opgaver ud til en professionel administrator.

Forskellen på de to pakker ligger hovedsageligt i hvor meget administrationen hjælper i den daglige drift og udvikling af foreningen. Fuld adgang til vores online administrationssystem er inkluderet i både TOTAL og BASIS Administration.

De to løsninger

TOTAL administration

Den fulde almindelige løsning, for dem, der har brug for en professionel partner som varetager den daglige administration og som står til rådighed med rådgivning. 

Læs mere om TOTAL Administration >>>

BASIS administration

For de mindste foreninger eller til dem der selv kan og vil, men som har brug for hjælp til den tunge praktiske administration, så som opkrævningerne og bogføringen. 

Læs mere om BASIS Administration >>>

Background Image

Få et tilbud på administration

Det vil altid være nødvendigt at udarbejde et specifikt tilbud for den enkelte ejendom, men du nemt og hurtigt få et tilbud online. Vi sender dig straks et vejledende tilbud for netop din ejendom. Udfyld formularen og du modtager en e-mail med pris og tilbudsmateriale.

Udregn din pris

Gå til vores prisberegner og få tilsendt et tilbud straks. Klik her >>>

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at arrangere et møde, så kontakt os på 7022 2215

Få et tilbud på administration af din ejendom, nu og her!

Prisliste på ekstraydelser

For ydelser udover den normale administration, så som berigtigelse af andelsoverdragelser, afdragsordninger og låneomlægning, opkræves særskilte gebyrer. Disse betales som udgangspunkt af de parter, der rekvirerer ydelsen. 


Tryk her for at gå til prislisten!

Vi tilbyder online løsning til alle vores kunder!

Background Image

A/B - Et fagligt speciale

Cobblestone  har helt særlige forudsætninger på netop andelsboligområdet. Vi har et særligt fagligt fundament på dette område: 

Undervisning

Vi underviser andre administratorer og statsautoriserede revisorer i andelsfaglige forhold

Bogen Andelsboliger

Vi har på forlaget Karnov udgivet den økonomisk-juridiske fagbog Andelsboliger. Se den her >>>

Finansiering

Vi har gennem mere end 10 år udviklet særlige kompetencer og systemer til optimering af vores foreningers realkreditlån

Udvikling

Gennem modernisering, udvidelser og udnyttelse af skjulte potentialer skaber vi en bedre ejendom.  

Udregn tilbud - A/B

Når du har udfyldt nedenstående oplysninger udregnes tilbudet med det samme og sendes som e-mail til dig inden for få minutter. Bemærk af emailen fylder ca. 800kb.

Type af andelsforening

Antal lejligheder der ønskes administreret

Hvem stiles tilbudet til:

Yderligere information:

Bemærk:
Alle oplysninger behandles fortroligt og vi videregiver ingen oplysninger til tredjepart. Vi vil ikke sende dig reklame til de angivne adresser.

Idet tilbudet vil blive sendt til dig via e-mail er det vigtigt at e-mailadressen er korrekt. Foreningen navn og adresse er også vigtig for at vi ved hvor i landet foreningen er beliggende. Navnet er kun nødvendigt så vi kan stile tilbudet til den rette person.