Background Image

Om
 

Cobblestone A/S

Cobblestone A/S er en mellemstor ejendomsforvalter og ejendomsadministration som har eksisteret siden 2003.  Vi varetager som vores primære opgave administration af andelsboligforeninger, udlejningsejendomme og ejerforeninger mv.

Vi er fokuseret på administration af andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme. Vi kan levere en komplet ydelse omfattende administration, rådgivning, facility management og ejendomsservice samt selskabsadministration. Vi tilbyder også rådgivning og ydelser til kunder, der ikke bliver administreret hos os.

Vi er en stab på ca. 200 personer der administrerer over 30.000 enheder fordelt på over 600 ejendomme og over 100 selskaber. 

Få et online tilbud på administration af din ejendom eller læs mere om vores ydelser inden for ejendomsadministration af andelsboligforeninger og ejerforeninger.
 

Hvorfor Cobblestone?

Vi kommer fra stenbroen. Vores oprindelige navn Administrationshuset har stærke rødder i de københavnske brokvarterer. Det var i administration og udviklingen af ejer- og andelsboligforeninger i de klassiske københavnerejendomme vi lagde grunden til det vi er i dag.

Cobblestone er engelsk for brosten. Dermed knytter det navn, der tager os ind i fremtiden, direkte tilbage til vores historie og rødder på stenbroen. Samtidig sender navnet signaler som soliditet, historie og udfordring af det kendte. 

Læs mere om vores navneskift her!

 

Ambitionen

Cobblestone A/S er en moderne ejendomsadministration og ejendomsforvalter. Vi bruger selv og tilbyder vores kunder den nyeste teknologi og en tidssvarende arbejdsform. Vi lytter, følger udviklingen og hjælper jer proaktivt med at få en bedre ejendom.
For os må administration ikke bare blive et spørgsmål om, at sørge for at pengene kommer ind, regningerne bliver betalt, og at den årlige generalforsamling bliver afholdt. For os er det mindst lige så vigtigt, at deltage i foreningens udvikling. Administrationen må ikke blive en sovepude, der kører i det samme spor år efter år.

Sammen med kunden engagerer vi os aktivt i:

 • Optimering af lån, likviditet og forsikringer
 • En langsigtede økonomiske og vedligeholdelsesmæssige planlægning
 • Afklaring af vanskelige spørgsmål, som f.eks. andelskronepolitik, vurderingsprincip og sikkerhedsstillelse

Vi kommer tættere på jer end de fleste administratorer - fordi erfaring og ny teknologi giver os bedre tid. Hos os bliver det både lettere og sjovere at være bestyrelse. Og samtidig får I en partner, der aktivt engagerer sig i at udvikle jeres ejendom.

 

Vores tilknyttede selskaber

Cobblestone er specialiseret i administration, lejeforhold, økonomistyring og finansiering. Vi har flere nært tilknyttede selskaber som dækker den byggetekniske rådgivning, boligudlejning og advokatydelserne.

Plan1 Cobblestone Architects  (Plan1) er vores rådgivende ingeniører og varetager byggeteknisk rådgivning. Plan1 er i praksis en afdeling i samme organisation og har til huse på vores kontor.

Lets Stay er vores boligudlejning, som varetager udlejning af boliger for både investeringskunder og foreningskunder. Lets Stay har til huse på vores kontor.  

Winsløw Advokatfirma, hvor Adv. Finn Träff er partner, er vores advokatfirma og varetager tungere advokatmæssige sager, inkasso og udsættelser. 

 

Online adgang

Vi tilbyder en af markedets førende online adgange til administrationen 24 timer i døgnet. Vores adgang tilbydes, som noget unikt, gratis til alle beboere, bestyrelsesmedlemmer og ejendomsejere/investorer. Læs mere >>>

 

Cobblestone i tal

De hårde fakta om Cobblestone er som følger. 

 • Etableret i 2003 og er vokset støt ved organisk vækst.
 • Ca. 200 ansatte inkl. ejendomsservice og teknisk rådgivning i København.
 • Over 400 ejendomme med over 30.000 enheder i administration.
 • Årlig cash-flow ca. 4 mia. kr.
 • Forvalter ca. 2 mia. i realkreditlån og 400 mio. i banklån.
 • Byggesager samlet mellem 200-300 mio. kr. årligt.
 • Ca. 100.000 månedlige bogføringslinjer.
   

Personerne

Selskabet, der er hører hjemme i København, ejes af Rasmus Juul-Nyholm, Patrick Kuklinski, Finn Träff & Ashkan Ahmadinia. 
Den daglige ledelse varetages af administrerende direktør Ashkan Ahmadinia.
Background Image
Rasmus
Juul-Nyholm
Bestyrelsesformand
rjn@cobblestone.dk
 

Background Image
Ashkan Ahmadinia
Adm. Direktør
aah@cobblestone.dk

Background Image
Patrick
Kuklinski
Direktør 
pak@cobblestone.dk

Background Image
Finn
Träff
Advokat
ft@cobblestone.dk

Sikkerhed og forsikring

Cobblestone A/S er ansvars- og underslæbsforsikret for hhv. 45 og 5 mio. kr. Dertil er vi medlem af EjendomDanmark og dermed underlagt brancheforeningens etiske normer og krav til uddannelse. Ashkan Ahmadinia er repræsenteret i hovedbestyrelsen i EjendomDanmark.

Vores IT-systemer er beskyttet efter "best practice" og alle data sikres ved daglig ekstern back up (ude af huset) til to forskellige sikrede datacentre med 30 dages rullende back-up.

Behandling af persondata 

I forbindelse med at persondataforordningen er trådt i kraft d. 25. maj 2018 har vi udarbejdet en ny persondatapolitik. Læs vores persondatapolitik her >>>