Background Image

Ejendomsmægler

Det fortrukne valg for ejere og andelshavere

Visse lejligheder sælger ikke længere sig selv. I nogle foreninger ligger maksimalprisen over eller tæt på markedsprisen og det er nødvendigt enten at lægge en stor salgsindsats som andelshaver eller bruge en ejendomsmægler.

Vi anbefaler, at hvis én eller flere af nedenstående forhold er gældende, så bør du søge rådgivning hos en ejendomsmægler og evt. indgå en formidlingsaftale:

  1. Maksimalprisen i din andelsboligforening ligger betydeligt over markedsprisen og der reelt handles til markedspriser.
  2. Maksimalprisen svinger omkring markedsprisen og nogle andele i foreningen sælges til prisen, mens andre ikke gør det.
  3. Der er udført omfattende ombygninger og forbedringer i andelen som søges hentet hjem igen i salget.
  4. Foreningen har igangværende byggesager eller særlige forhold i sin økonomi / belåning som vanskeliggør salg. F.eks. renteswaps.
  5. Foreningen er nødlidende og/eller har en andelskrone på nul eller tæt på nul.


Cobblestones samarbejde med Andelshandel.dk (tidligere Unik Boligsalg)

Hos Cobblestone ser vi helst at vores andele er let omsættelige og handles til korrekte priser. Både i forhold til reglerne for andelsboliger og i forhold til markedet. Samtidig vil vi gerne sikre vores andelshavere nogle gode og billige mæglerydelser, da det til tider kan være meget dyrt at sælge selv en beskeden andelsbolig. 

Vi har derfor indgået et administrativt samarbejde med Andelshandel.dk som er "administratorernes mæglerselskab" og har speciale i netop andelsboliger. Selskabet har i april måned 2022 skiftet navn fra Unik Boligsalg til Andelshandel.dk. 

Samarbejdet består i at vi har strømlinet vores administrative rutiner med disse mæglere, sådan at din mægler kender ejendommen ekstra godt og at vi kan ekspedere handlerne lettere, hurtigere og billigere for alle parter. Processen er med til at mæglerne kan stille nogle meget skarpe priser.

Background Image

Fast pris - Solgt eller gratis

Andelshandel.dk tilbyder et komplet andelsboligsalg inklusiv markedsføring, fremvisninger, åbne huse, før og efter sagsbehandling,  foto og tegninger og med en pris på 39.500 kr. inklusiv moms gør vi det billigere end nogen anden væsentlig aktør på markedet. Vi gør det i et tæt dagligt samarbejde med andelsboligforeningens administrator og alle omkostninger er dækket af begrebet Solgt eller Gratis, så du trygt kan påbegynde salget uden at blive præsenteret for omkostninger skrevet med småt.
Kontakt Andelshandel.dk >>>

Gratis sælgerrådgivning

 

Som en del af samarbejdet mellem Andelshandel.dk og Cobblestone, tilbydes alle, som står overfor at sælge deres lejlighed, gratis sælgerrådgivning. Rådgivningen er relevant for dig uanset om du skal sælge med eller uden mægler og den ydes også til sælgere, som ikke ønsker hjælp fra mægler.

Sælgerrådgivningen består i at en mægler fra Andelshandel.dk stiller sin ekspertise til rådighed og, sammen med dig, gennemgår lejligheden – set ud fra en købers synspunkt. På mødet vil du modtage gode råd til ændringer/forbedringer du kan foretage, for at gøre din lejlighed mere attraktiv. Mægleren er i besiddelse af vigtig information om tidligere salg i ejendommen og lokalområdet og kan bistå med prisindikationer og rådgive dig om salgsprisen.

Er der udarbejdet en vurderingsrapport kan denne gennemgås med henblik på, hvilke arbejder der kan betale sig at få ordnet inden overtagelse.

Sælgerrådgivning koster ikke noget, hverken hvis du sælger gennem en mægler eller via selvsalg/venteliste.

 

Klik her for at læse om og bestille vores sælgerrådgivning >>>