Background Image

Ventelister andelsboliger

Bemærk dette er generel information om ventelister

Vi administrerer en række lister for andelsboligforeninger i København og omegn, men disse foreningers ventelister er ikke åbne for generel opskrivning. Nedenstående selvbetjeningsmuligheder retter sig således udelukkende til personer der allerede er opskrevet på en liste hos os eller som har modtaget brev eller anden besked om opskrivning. 

 

Skulle man have interesse i en ledig lejebolig opslår vi løbende ledige lejeboliger på www.boligportalen.dk

Selvbetjening

Ønske om køb af andelsbolig via venteliste (FH07)

Tryk her og udfyld denne formular hvis du er skrevet op på en venteliste, og har fået tilbudt en andelsbolig via listen. Når du udfylder denne formular registrerer og tidsstempler vi din henvendelse og du hører nærmere, såfremt du kommer i betragtning til en bolig. 

Opskrivning (FL01)

Tryk her og udfyld denne formular for at blive skrevet op på en af vores ventelister. BEMÆRK at ingen af vores lister er åbne for generel opskrivning. Opskrivning sker kun efter aftale eller skriftlig henvendelse fra administrator eller bestyrelse.

Adresseændring (FL02)

Tryk her og udfyld denne formular hvis du allerede er opskrevet på en venteliste hos os og ønsker at ændre adresse, e-mail, telefonnummer.

Ofte stillede spørgsmål:

Er det muligt at blive opskrevet til en andels- eller lejebolig hos jer?

Kort sagt nej! Med mindre du har fået besked fra administrator, en bestyrelse eller en skriftlig meddelelse om at en given andelsboligforenings venteliste er åben for opskrivning, er det ikke muligt at opskrive sig på nogle lister hos Cobblestone - beklager!

Hvor lang tid går der før jeg for tilbudt en bolig?

Det er ikke muligt at give et generelt svar på dette spørgsmål. Vores foreningers ventelister er meget forskellige ligesom det varierer meget fra ejendom til ejendom samt år til år, hvor mange lejligheder, der tilbydes via ventelisten. 
 

Har du spørgsmål til ovenstående eller andre forhold der ikke er nævnt kan du altid kontakte os på kontakt@cobblestone.dk