Overtegnet seminar gentages: I samarbejde med Servicehåndbogen inviterer vi bestyrelserne i vores foreninger til et interessant seminar om nye muligheder i din boligforening.

I samarbejde med Servicehåndbogen inviterer Administrationshuset vores bestyrelser til et interessant seminar d. 10. dec. 17.00 til 20.00. Arrangementet er gratis.

Ny inspiration til andels- og ejerboligforeninger

Arrangementet har titlen ”Ny inspiration til andels- og ejerboligforeninger” og talerne er alle specialister inden for deres fagområder og vil præsenterer en række nye muligheder inden for drift af foreningsejendomme.

Formålet med arrangementet er at spare bestyrelserne for tid, ved at samle information om de nyeste muligheder for foreninger i et koncentreret 3 timers program.

Der vil under arrangementet være let forplejning, underholdning (Papkasseshow) og networking, hvorved i får mulighed for at gå i dialog med de indbudte virksomheder, samt at udveksle erfaringer med de øvrige deltagende foreningsbestyrelser.

Deltagerkapacitet på 130, og tilmeldinger sker efter ”først til mølle” princippet.

Arrangementet er gratis og finder sted:

Tirsdag d. 10. december 2013, fra klokken 17.00 til 20.00

i Codanhus, Gammel Kongevej 60, 1790 København V

Både formand og den øvrige bestyrelse er velkomneTilmelding sker på www.servicehaandbogen.dk under fanen "Gå-hjem-møder".

Klik her for program >>>