Succes gentages: I samarbejde med Servicehåndbogen inviterer vi igen bestyrelserne i vores foreninger til et interessant seminar om nye muligheder i din boligforening.

Efter to vellykkede arrangementer i november og december gentager Servicehåndbogen succes'en med sine inspirationsmøder. Vi har igen mulighed for at invitere vores bestyrelser til gratis inspirationsseminar med underholdning. Denne gang torsdg d. 27/3 fra kl. 17.00 til 20.00 i Codanhus.

Servicehåndbogen skriver:

Få inspiration til bestyrelsesbeslutninger og visioner for udvikling af foreningen på en nem måde.

I har nu mulighed for forhåndstilmeldelse til Servicehåndbogens næste gå-hjem-møde d. 27. marts 2014!.

Invitationen til Servicehåndbogens næste gratis gå-hjem-møde, lander snart i postkasserne hos landets foreninger. Der er kun 150 pladser til arrangementet og som sidst, vil pladserne blive uddelt efter ”først til mølle” princippet. Det glæder os derfor at kunne give jeres bestyrelse mulighed for tilmeldelse til arrangementet, ca. 1 uge før alle andre. Arrangementet bliver afholdt d. 27. marts 2014, fra kl. 17.00 til 20.00 i Codanhus, i hjertet af København.

Arrangementet har titlen ”Ny inspiration til andels- og ejerboligforeninger” og vil primært indeholde oplæg fra specialister og store virksomheder der har til formål at oplyse om, hvorledes jeres forening kan undgå problemer i den daglige drift, finde nye teknologiske muligheder, samt hvordan i sparer både tid og penge. Derudover vil der være underholdning og let forplejning i løbet af arrangementet. Forhåndstilmelding skal gennemføres på www.servicehaandbogen.dk under fanen ”Gå-hjem-møder

Vi håber at se jer kl. 17.00, d. 27. marts i Codanhus.