Presse meddelelse: Cobblestone, skal fremover administrere og drifte 28 ejendomme for PenSam.

Cobblestone og pensionsselskabet PenSam har fundet sammen i et nyt samarbejde om PenSam’s danske ejendomsportefølje.

Cobblestone skal fremover administrere og drifte 28 ejendomme med i alt 1.765 boliglejemål for PenSam. Ejendommene, med adresse i blandt andet Frederikshavn, Aalborg, Farum, Hillerød, Gladsaxe, Svendborg, Køge, Aarhus samt på Frederiksberg og i København, rummer tilsammen 280.000 kvadratmeter.

Første gang pensionskasse vælger en af de mellemstore leverandører
Dermed er det første gang, at en af landets største pensionsselskaber indgår en større administrations- og driftsaftale med Cobblestone. 

- Vi er taknemmelige for at blive valgt til opgaven og glæder os rigtig meget til samarbejdet med PenSam. Vores opgave bliver at administrere, udleje og drifte de mange ejendomme. Herudover skal vi levere selskabsadministration og rapportering. Sammen med PenSam sætter vi en række mål for både ejendommene og samarbejdet. På den måde fastholder vi en udviklingsorienteret dagsorden og leverer en forvaltning, der retter sig specifikt mod PenSam’s mål, siger adm. direktør hos Cobblestone, Rasmus Juul-Nyholm. 

For PenSam er valget blandt andet faldet på Cobblestone, fordi ejendomsadministratoren kommer til at have et dedikeret team til at håndtere PenSam’s ejendomme og leverer en skræddersyet løsning til PenSam. 

- Vi ser frem til samarbejdet med Cobblestone, der har markeret sig som en seriøs aktør på området de seneste år. Vi har fokus på at sikre en effektiv administration af porteføljen til gavn for vores lejere og for PenSam. Cobblestones tilgang til administration matcher de krav og behov vi har omkring administrationen og den fortsatte udvikling af ejendomsporteføljen, siger Claus Jørgensen, investeringsdirektør i PenSam.

Skal åbne for nye aftaler
PenSam er et af landets 10 største pensionsselskaber med 400.000 kunder og investeringsaktiver for 138 mia. kr., heraf en stor del i fast ejendom.  

Cobblestone har indtil nu primært arbejdet for danske og internationale fondsforvaltere, såsom danske NREP og tyske Patrizia, og derfor er samarbejdet med PenSam en god mulighed for at vise flaget overfor andre pensionsselskaber.

- Der er ingen tvivl om, at pensionskasserne og ejendomsbranchen nøje vil følge, hvordan samarbejdet forløber. Det er helt naturligt og en udfordring, vi tager godt imod. Vi vil gerne vise branchen, hvordan vi arbejder og hvad vi kan skabe sammen med PenSam. Målet er at tiltrække flere danske pensionskasser i fremtiden, siger Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone.  

For yderligere kontakt:

PenSam: Presseansvarlig Kristine Jensen, tlf. 26779980

Cobblestone: Adm. direktør Rasmus Juul-Nyholm, tlf. 30265008