Pressemeddelse: I kølvandet på Niams opsigtsvækkende køb af Copenhagen Towers i Ørestad bliver den svenske ejendomsopkøber nu kunde hos Cobblestone.

Med over to milliarder kroner på bordet købte den svenske fondsforvalter NIAM i forrige uge en af Danmarks fornemmeste adresser, nemlig Copenhagen Towers i Ørestad.

Nu kan danske Cobblestone melde ud, at virksomheden fortsætter med at administrere Copenhagen Towers for de nye ejere i NIAM. 

- Vi har været med stort set lige fra begyndelsen og har et nært kendskab til ejendommen. Copenhagen Towers er en sammensat og spændende ejendom hvor vi kan kombinere vores særlige kompetencer inden for Hotel Asset Management og generel ejendomsforvaltning. Det er en signaturejendom med et ikonisk brand, som alle kender. Derfor er vi utroligt glade for at beholde ejendommen i vores forvaltningsportefølje, siger administrerende direktør hos Cobblestone, Rasmus Juul- Nyholm.

Stort fokus på bæredygtighed
Copenhagen Towers, der både rummer Crown Plaza Hotellet samt stribevis af servicerede kontorer og konferencerum i høj kvalitet, åbnede i 2009 som Danmarks første CO2-neutrale hotel og med Nordens største solcelleanlæg integreret i sydfacaden.  

Efterfølgende har virksomheden Solstra videreudviklet ejendommen, så den i dag fremstår som en bæredygtig milepæl på det danske ejendomsmarked. På hjemmesiden markedsføres tårnene som ‘Danmarks måske mest bæredygtige adresse’, og det er ikke varm luft, vurderer Rasmus Juul-Nyholm.

- Copenhagen Towers er et tredjegenerationshotelbyggeri med et fremtidsorienteret fokus på bæredygtighed. Til at begynde med stod her en tom ejendom på grunden, men den er i dag næsten fyldt op og træder nu ind i en ny fase med NIAM. Det har været en spændende og lærerig rejse sammen med Solstra, der har udviklet ejendommen til det, den er i dag, tilføjer Rasmus Juul-Nyholm.