Er du i gang med uddannelsen til finansøkonom, finansbachelor eller financial controller, så leder vi i øjeblikket efter flere praktikanter, der på sigt får mulighed for at blive property manager eller controller.

”Hos Cobblestone bliver du en del af holdet som sammen er med til at  skabe fremtidens ejendomsforvaltning”

Studerende, der er ved at uddanne sig til finansøkonom, finansbachelor eller financial controller på Copenhagen Business Academy, får nu mulighed for at tage springet ind i ejendomsbranchen.

Cobblestone, er i dag Danmarks tredje største ejendomsforvalter, og vi er på udkig efter flere praktikanter. Vores praktikanter følger et fast forløb hos os, og formålet er at klæde dem på til senere at blive property managers eller controllere med ansvaret for deres egen ejendomsportefølje.

”Jeg vil gerne være en del af en virksomhed, der tegner fremtiden med fokus på medarbejdere, fællesskab og innovation” fortæller Mathias Toftedal Vormsby, der selv har taget springet fra praktikant til property manager.

Gennemtestet praktikforløb
- Cobblestone er en virksomhed med over 220 kompetente og dedikerede ansatte, og vi er i konstant vækst og udvikling. Det, vi kan tilbyde vores praktikanter, er en unik indsigt i disciplinen property management eller financial management samt den fremtidige udvikling af ejendomme.

- Praktikanterne kommer ind i et tilrettelagt praktikforløb, der giver en bred indsigt i de grundlæggende kvalifikationer. Vi har fokus på at udvikle den enkelte, personligt som fagligt, og så kommer praktikanten til at arbejde tæt sammen med andre i et fast team. Man bliver en del af fremtidens administration. Det bliver sjovt, spændende og med stor variation i hverdagen, fortæller vores Head of Property Management hos Cobblestone, Eliza Sejer Lund.

Vi søger løbende praktikanter, så du kan altid søge til næste optag her: https://cobblestone.dk/job

Bæredygtighed og innovation 
En af de unge, som har taget springet fra finansøkonomistudiet og over i et praktikforløb hos os, er Mathias Toftedal Vormsby, 28 år.

I januar 2019 blev han færdig med finansøkonomuddannelsen på Copenhagen Business Academy , og i august 2018 begyndte han et tre måneder langt praktikforløb. Det endte så godt for begge parter, at han efter praktikforløbet sprang direkte over i rollen som property manager, et job hvor han er i dag, med ansvar for sin egen ejendomsportefølje og med tæt kontakt til ejendommenes ejere, som både er danske og internationale.

- Praktikforløbet gav mig stor indsigt i juraen og økonomien i forbindelse med det at forvalte ejendomme i praksis, og så har jeg lært meget om kommunikationen med beboerne. Det har været udfordrende og krævet, at jeg skulle udvikle mig. Herudover har en af de største glæder været oplevelsen af, at ledelsen i Cobblestone bakker sine medarbejdere op og giver dem et mandat til selv at finde de rigtige løsninger, både i praktikforløbet og senere hen. Vi får stor frihed til selv at planlægge vores arbejdsdag, og den fleksibilitet det giver, er jeg rigtig glad for.

- Virksomheden er synlig i branchen, særligt for innovation, og på den måde er vi med til at skabe en udvikling af branchen, og jeg vil gerne være en del af en virksomhed, der er med til at skabe fremtidens ejendomsforvaltning, siger Mathias Toftedal Vormsby.

Læs mere og ansøg på vores hjemmeside www.cobblestone.dk/job