Sammen med Nikolaj Møller Andersen lancerer vi nu et nyskabende boligudlejningskoncept, der skal hjælpe ejere med at få en skræddersyet, datadrevet og langsigtet løsning på udlejning af boliger. 

Med en værdifuld kombination af 30 års erfaring fra mæglerbranchen, og resultatorienteret asset management hos Patrizia, indtager Nikolaj Møller Andersen rollen som medstifter og direktør for Lets Stay. Det nyskabende boligudlejningskoncept, der etableres i partnerskab med Cobblestone, en af Danmarks største ejendomsforvaltere.

"Vi har en klar ambition om at tænke boligudlejning på en ny måde. Mere langsigtet, mere datadrevet og baseret på den enkelte ejendoms situation. Ikke kun for Cobblestones kunder, men også for andre ejendomsejere, siger Nikolaj Møller Andersen, Direktør Lets Stay.

Lets Stay arbejder ud fra en langsigtet skræddersyet udlejningsstrategi for den enkelte kunde, baseret på omfattende rådgivning og analyse, som kan hjælpe ejendomsejere med at optimere driften gennem en høj kvalitet i lejermassen og et velovervejet lejermix. Lets Stay har meget fokus på genudlejning, men udfører også projektudlejning.

Nikolaj Andersen påpeger, at rådgivningen allerede starter i udviklingsfasen for projektejendomme samt at man skal arbejde langsigtet med hele positioneringen og servicekonceptet når man skal reducere lejerrotation og hæve lejerkvaliteten i genudlejning. I denne sammenhæng påpeger Nikolaj også styrken ved at have Cobblestone som teknologipartner, hvilket giver mulighed for etableringen af bedre digitale værktøjer og en mere datadrevet tilgang end han tidligere har kunne få i den traditionelle mæglerbranche. Bl.a. giver Lets Stay sine kunder adgang til digitale løsninger, hvor man kan følge fremdriften i udlejningen i realtid.

”Selvom Lets Stay er stærkt digitalt orienteret, er vores dedikation til personlig kontakt afgørende for at opbygge den troværdighed og de relationer som vi ønsker til både ejere og lejere – Nikolaj Møller Andersen, Direktør i Lets Stay.”  

Med en bagage og ekspertise inden for udlejning og projektsalg samt en karriere som Head of Asset Management i Patrizia og mangeårig ansættelse hos mæglerkæden home, bringer den nye direktør en værdifuld knowhow og erfaring fra både ejersiden og mæglersiden til bordet.

"Med Nikolaj ved roret er Lets Stay rustet til at levere en innovativ og resultatorienteret tilgang til udlejningsmarkedet. Ejendomsbranchen har lige nu brug for nytænkning og dygtige kræfter til at håndtere de udfordringer mange ejendomsejere oplever med høj og dyr lejerrotation og i visse tilfælde meget ukomfortabel tomgang – Ashkan Ahmadinia, CEO i Cobblestone"

Virksomhedens ambition er at etablere sig som en toneangivende aktør på tværs af Danmark og sikre, at både ejendomsejere og lejere får den bedst mulige oplevelse, og på den måde bliver boende, heraf også navnet Lets Stay.

Lets Stay har reelt været i gang inden for Cobblestones mure siden foråret og har fået de første kunder i forretningen, og oplever stor interesse for det nye koncept, som også sikrer konkurrencedygtige priser.

Med lanceringen af Lets Stay træder Cobblestone ind i markedet for boligudlejning og med en intension om at skabe en mere integreret og datadrevet kobling mellem mæglerbranchen og den daglige forvaltning.

Cobblestone er kendt for at være med til at bakke op omkring start-ups og tage del i udviklingen af succesfulde forretninger, f.eks. kan nævnes Heimdal Nordic, som sidste år blev solgt til Fokus Asset Management.

For yderligere information om Lets Stay og hvordan virksomheden adskiller sig på boligudlejningsmarkedet, bedes du kontakte Lets Stay på letsstay.dk