En formand for Dansk Ejendomsmæglerforening sagde en gang, at forskellen på realkreditinstitutter dybest set er farven på terminskvittering, - og sådan var det nok også engang.

Det var måske rigtigt dengang, hvor realkreditinstitutterne var kreditforeninger, og hvor hele den finansielle sektor var temmelig støvet.

Vi har løbende kontakt med de forskellige realkreditinstitutter i forbindelse med låneomlægninger for de andelsboligforeninger, som vi administrerer i vores ejendomsadministration, og det er nok ikke helt rigtigt mere.

Der er forskel på service og på priser, og der kommer hele tiden nye produkter, som giver nye spændende muligheder. Desværre er de nye produkter også kendetegnet ved en lidt mere uigennemskuelig prisstruktur, så det bliver sværere at vurdere produkterne i forhold til hinanden.

Ejendomsadministrationen har løbende dialog med de forskellige realkreditinstitutter, og vi forhandler attraktive vilkår til de foreninger som vi administrerer, således at den enkelte forening får det bedste lån ud fra de ønsker om risiko- og afviklingsprofil, som foreningen selv formulerer i samarbejde med os.