For lidt over et år siden var Administrationshuset med til at starte et helt nyt ejendomsmæglerkoncept - UNIK Boligsalg. Her et år efter gør vi status og afslører et par nyheder.

I ejendomme administreret af Administrationshuset, har Unik Boligsalg gennemført i alt 31 salg. Af disse blev 22 lejligheder solgt på under en måned og den gennemsnitlige liggetid var på beskedne 32 dage. Langt de fleste salg (21 af 31) blev solgt til prisen, dvs. uden afslag og det største afslag der blev givet var 11%. Det gennemsnitlige afslag var 2 %. Alt i alt tal, der sammen med en positiv mundtlig feedback fra de beboere og bestyrelser der har brugt Unik Boligsalg, vi er meget trygge og stolte af.

Nok bl.a. på grund af disse gode resultater er konceptet også blev en stor succes. Unik Boligsalg tog på lidt over et halvt år 11 % af det københavnske andelsboligmarked og har opretholdt denne position i et vanskeligt marked. Succesen viste sig også ved at mange andre administratorer hurtigt trådte ind i konceptet. Unik Boligsalg er i dag reelt administratorernes mæglerselskab og har vist at man kan levere en billig, god og sikker service gennem et tættere samarbejde med administrator, lave faste omkostninger og god IT-anvendelse.

Unik Boligsalg startede som en mægler fokuseret på andelsboliger. På grund af en uhensigtsmæssig lovgivning, som bl.a. krævede to købsaftaler, var det her man kunne høste de laveste frugter ved et tættere samarbejde mellem mægler og administrator, og derfor det område man startede med. Nu hvor der er godt styr på andelsboligerne, tager man erfaringerne, systemerne og den særlige samarbejdsform ind på ejerboligmarkedet. Unik Boligsalg tilbyder således nu også salg af ejerlejligheder.

Med en fast pris på 34.500 inkl. moms, al dokumentation, markedsføring fremvisning og 100% solgt eller gratis, så går man i markedet med et yderst konkurrencedygtigt tilbud. En løsning vi forventer, vil være særlig relevant for vores ejendomme med mindre ejerlejligheder, hvor de traditionelle honorarer udgør en meget stor del af handelsprisen.

Læs mere på www.unikboligsalg.dk

 

Kort om idéen bag Unik Boligsalg:

Administrationshuset var sidste år med til at udvikle den nye proces, der ligger bag Unik Boligsalg og muliggør de lave priser. Konceptet baserer sig på et hidtil uset tæt samarbejde mellem administrator og mægler hvor dobbeltarbejde, som forefindes i de traditionelle handler, elimineres. Dette kombineres med en struktur hvor mæglerne arbejder hos administrator og derfor både kommer meget tæt på ejendommene, hvilket giver en stor indsigt i den enkelte ejendoms forhold, samtidig med at mæglerselskabet har meget lave omkostninger. De administrative lettelser og den gunstige omkostningsstruktur har vi kunne omsætte i lave priser til kunderne samt en smidig og sikker mæglerbetjening. Selskabet er i dag ejet af en række administratorer og udgør reelt administratorernes mæglerselskab.