Der var engang, hvor ventelister blev håndteret i excelark og udsendt via mailinglister. Den tid er heldigvis forbi. 

Flere foreninger og udlejningsejendomme, særligt populære andelsboligforeninger har rigtig mange på deres ventelister, og det er et kæmpe arbejde som bestyrelse eller frivillig at holde styr på. 

Derfor har vi også været begejstrede over platformen Waitly, som håndterer ventelister digitalt. Flere af vores kunder benytter det til stor glæde og frivillige bestyrelser, som sparer en masse tid på den tidligere manuelle håndtering af ventelister. 

Waitly kan være med til at fjerne tunge administrative opgaver i forbindelse med den daglige drift. Platformen giver et nemt og transparent overblik. Den samler alle informationer et sted og er meget intuitivt og nemt at tilgå.

Med +35.000 boligsøgende opskrevet på platformen og mere end 450 lister håndteret, har Waitly stor erfaring med at sikre den gode brugeroplevelse for alle parter. 

Waitly kan håndtere både interne-, eksterne-, børne-, relations- og parkeringsplads ventelister mm. Det er den førende løsning i Danmark, og Waitly samarbejder både med ABF og Cobblestone.

Vil du høre mere om vores brug af løsningen kan du kontakte os på kontakt@cobblestone.dk

Bliver din forening eller ejendom ikke allerede i dag administreret hos os, så kan du nemt og hurtigt få et tilbud på administration lige her