Med en nyoprettet solcellepulje vil Københavns Kommune hjælpe ejendomsejere, foreninger og erhvervsvirksomheder med at finde ud af, om deres ejendom er egnet til solceller

Solcellepuljen er en nyligt introduceret tilskudsordning, der skal hjælpe den grønne omstilling på vej med at undersøge, om ejendomme er egnet til solceller.

Den 1. maj 2023 blev det muligt at søge om tilskud til en rådgiver, der kan screene ejendommen og vurdere, om der er mulighed for etablering af solceller.

Tilskuddet dækker 50% af rådgiverudgiften, op til maksimalt 15.000 kr. inkl. moms. Det betyder, at man som forening eller ejendomsejer kan få en væsentlig del af omkostningerne dækket til en professionel vurdering af ejendommens potentiale for solceller.

 Ansøgningsfristen er 1. oktober 2023, og støtten tildeles efter først-til-mølle-princippet. Det er derfor en god ide at ansøge så tidligt som muligt.

Med tilskuddet fra Solcellepuljen er det muligt at komme et skridt nærmere at få en bæredygtig og energieffektiv ejendom.

Vores byggetekniske afdeling Plan1 Cobblestone Architects tilbyder en screening for mellem 20.000 og 30.000 kr. inkl. moms for hvilket beløb der kan opnås 50% tilskud. Screeningen består af et notat, der bl.a. indeholder:

 ·         Lokation og orientering, potentiale

·         Mulig placering

·         Solcelletype

·         Dækket areal (estimat)

·         Anlægseffekt

·         Årlig produktion (estimat)

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om mulighederne i jeres ejendom på kontakt@plan1.dk eller tlf. 70 22 77 15. Man kan også læse mere om Plan1 på deres hjemmeside her.