Pressemeddelelse: Regnskab fra Cobblestone viser en markant forøgelse af omsætningen og egenkapitalen. – Vi ser fortsat dramatisk vækst i 2018 og de kommende år, vurderer adm. direktør.

En af administrationsbranchens største aktører, Cobblestone, kommer fornemt ud af regnskabsåret 2017, viser nyt regnskab fra virksomheden. Omsætningen inden for administration af fast ejendom på kontrakt er vokset med hele 21 procent, mens egenkapitalen er mere end fordoblet.

Succes med specialiserede produkter
”Vi har succes med at tiltrække og fastholde større kunder med ambitiøse forretningsplaner og individuelle behov. Vores tilpassede, meget kommercielle og udviklingsorienterede tilgang til ejendomsforvaltning passer godt til det aktuelle marked. Her skal man som ejendomsinvestor være kreativ for at lave et interessant afkast. Samtidig oplever vi, at evnen til at levere full service er populært, og vi voksede i 2017 på alle serviceområder,” siger adm. direktør hos Cobblestone, Rasmus Juul-Nyholm.

29 % vækst for hele Cobblestone
Ejendomsadministration udgør kernen i Cobblestones aktiviteter, men virksomheden leverer, via sine søsterselskaber i Cobblestone-gruppen, også byggeteknisk rådgivning, Corporate Finance, Facility Management og Facility Service. Samlet set voksede omsætningen for hele gruppen i 2017 med 29 %. 

Investerer kraftigt i medarbejdere, uddannelse og nye IT-systemer 
For at håndtere de mange nye administrationskunder og rådgivningsopgaver har Cobblestone i 2017 ansat 47 nye medarbejdere, hvoraf 40 var nyoprettede stillinger. Herudover afsætter virksomheden betydelige ressourcer på at uddanne nye såvel som eksisterende medarbejdere og udvikle sin nye IT-platform. 

”Vi har en lang tradition for både at udvikle egne løsninger og integrere alment tilgængelige IT-produkter i vores produktion. Det satser vi også massivt på i de kommende år. Men hvor branchen generelt har fokus på automatisering, er vores fokus primært på serviceoplevelsen hos lejerne, og hvordan vi kan omdanne data til indsigt og handling hos ejendomsejerne,” fortæller Rasmus Juul-Nyholm.

Venter mere vækst i det kommende år
Cobblestone forventer at øge sin omsætning i det kommende år og samtidig forbedre overskudsgraden i takt med, at indkøringen af nye kunder afsluttes. 

Virksomheden vil i 2018 og 2019 udvikle sine rådgivningsaktiviteter og lancere flere nye koncepter, produkter og IT-løsninger. Målet er herigennem at konsolidere selskabets position som en fleksibel og udviklingsorienteret ejendomsforvalter i ”premium-segmentet”.