Pressemeddelelse: Administrationshuset A/S skruer op for markedsføringen med et sponsorat af en af landets førende superligaklubber, Lyngby Boldklub. Direktør Patrick Kuklinski, der selv er tidligere Lyngbyspiller, glæder sig til samarbejdet.

Administrationshuset A/S bliver fremover ’Eksklusivpartner’ i Lyngby Boldklub.

Med det ny sponsorat knytter Administrationshuset A/S endnu tættere bånd til denne sæsons mest overraskende superligamandskab, der i sidste øjeblik nappede bronzemedaljerne for snuden af FC Midtjylland.

Holdkammerat med David Nielsen
Tidligere på året købte Administrationshuset A/S virksomheden Rent A/S, der før har sponsoreret Lyngby Boldklub.

Herudover har direktør i Administrationshuset A/S, Patrick Kuklinski, selv været på holdkortet i Lyngby Boldklub. Det var i slutningen af 90’erne og begyndelsen af 0’erne - sammen med en vis David Nielsen, som i dag er Lyngby’s træner.

Vil optimere driften
”På grund af vores fælles historie er det en kæmpe glæde for os at indgå denne aftale med Lyngby Boldklub. Klubben, trænerstaben og spillerne har overrasket alt og alle i denne sæson, og vi glæder os rigtig meget til at følge holdet fremover. Samarbejdet skal desuden hjælpe os med at markedsføre os over for vores kunder. For os må administration af ejendomme ikke bare blive et spørgsmål om at pengene kommer ind, og regningerne bliver betalt. For os er det mindst lige så vigtigt at være med til at udvikle ejendommene og optimere driften. Det budskab skal aftalen hjælpe os med at formidle. Og så glæder vi os naturligvis til at invitere samarbejdspartnere og venner af huset til superligafodbold på Lyngby stadion,” siger Patrick Kuklinski.

Administrationshuset A/S tilbyder den nyeste teknologi inden for administration af ejendomme. Virksomheden har i dag omkring 100 ansatte og oplever vækst på stort set alle områder af sine aktiviteter.

Glæder også Lyngby Boldklub
Hos Lyngby Boldklub glæder man sig også over samarbejdet med den ambitiøse virksomhed:

”Det er fantastisk, at vi har fået Administrationshuset A/S med på holdet. Vi ser frem til et godt partnerskab, der med afsæt i vores massive eksponering og netværket omkring klubben skal skabe forretning for Administrationshuset. Og så er det jo altid dejligt, når der kommer partnerne ind med relation til klubben,” siger Kenneth Mikkelsen, salgschef i Lyngby Boldklub.

Administrationshuset er på plads på Lyngby Stadion fra første fløjt i den nye sæson.

Besøg Lyngby Boldklubs hjemmeside og se pressemeddelelsen her!