I dag åbnede vi, sammen med Solstra og Tristan Capital, Kronen i Vanløse. Med overborgmester, rockstjerne, musik og konfetti blev centret åbnet kl. 8:00 og centret blev hurtigt fyldt med glade kunder, lokale fra Vanløse såvel som fra resten af byen.

Med sine ca. 60 butikker og restauranter, fordelt over 24.000 nybyggede top moderne, lyse og indbydende kvadratmeter, står kronen i dag som et af byens flotteste og mest veludførte indkøbscentre!

Administration af indkøbscentre er en af vores specialiteter i Administrationshuset, og vi har været dybt involverede i opstarten gennem mere end et år. Centret er ejet af danske Solstra og engelske Tristan Capital, der samlede projektet op efter finanskrisen og gav det dets nuværende form. Vi bliver nu ansvarlige for den daglige drift og vil varetage center management, administration og facility management.

I dag åbnede vi centret og om et par måneder begynder indflytningen i de ca. 160 boliger på centrets tag, der stadig er under opførelse. Læs evt. om dem på http://www.tagkronen.dk

Centrets hjemmeside http://www.kronenvanlose.dk

Kronen på Facebook: https://www.facebook.com/KronenVanlose