Adm. dir. og stifter Rasmus Juul-Nyholm vandt d. 31. aug. 2017 en af de meget få priser der uddeles i ejendomsbranchen. Der er tale om Estate Media Prisen som ”Årets forbillede”

Prisen gives ”til en aktør i branchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og/eller image. Årets forbillede har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.”

Motivationen for nomineringen af Rasmus Juul-Nyholm lyder som følger ”Det danske administrationsmarked er præget af få store aktører. Rasmus Juul-Nyholm har på kort tid formået at opbygge en kompetent udfordrer af de eksisterende aktører og har via organisk vækst i dag over 100 medarbejdere. Rasmus Juul-Nyholm er samtidig en frontfigur i branchens fælles fremdrift også på den sociale front, hvor han har været initiativtager til at han, Henrik Dahl Jeppesen og Flemming Engelhardt for nylig løb stafettriathlon for at tiltrække unges opmærksomhed omkring branchen”

Prisen er personlig men vi mener i høj grad den skal ses som et udtryk for de gode resultater og den imponerende vækst Administrationshuset, og alle folkene bag, har leveret gennem en lang årrække. Dertil tillader vi os at se det som en kvittering for at vi er meget aktive i branchen. Både som faglige lobbyister, via uddannelsesaktiviteter og via vores omfattende og dybfølte arbejde med at sikre nye unge mennesker til branchen.

Læs mere om årets prisuddeling her >>>