Pressemeddelelse: Der er konkurrence om de dygtige medarbejdere i ejendomsbranchen. Cobblestone går mod trenden og hyrer flere dimittender, der ’medbringer nye kompetencer’.

Selvom efterspørgslen på nye medarbejdere inden for bygge og anlæg samt i ejendomsbranchen er for opadgående, så har nyuddannede fortsat svært ved at få foden indenfor på arbejdsmarkedet. 17 procent af akademikerne står uden arbejde seks måneder efter den afsluttende eksamen, viser tal fra OECD.

Ikke desto mindre er Cobblestone, en af Danmarks største og mest nyskabende ejendomsadministratorer, begyndt at ansætte flere yngre kræfter. De unge modsvarer en række nye kundebehov i virksomheden.

Unge løser nye kundebehov
- Vi er bl.a. begyndt at arbejde med administration af studieboliger. Her har vi rigtig gode erfaringer med at rekruttere unge nyuddannede. De kommer med ny viden, er i øjenhøjde med målgruppen og dygtige til at løse nye kundebehov. Vi anvender også nye it-programmer, og så kommunikerer vi mere digitalt til brugerne end for bare to år siden, f.eks. via Facebook. De opgaver er unge nyuddannede særdeles dygtige til at håndtere, fortæller Jannie Røndbjerg Nicolajsen, VP hos Cobblestone, der igennem de seneste år er vokset markant inden for eksisterende og nye arbejdsområder.

Netværk bygger bro til unge
For at udbrede kendskabet til Cobblestone og tiltrække flere unge talenter møder virksomheden unge potentielle medarbejdere hos bl.a. CBS. Senest har virksomheden etableret et samarbejde med retailnetværket, NCSC, Nordic Council Shopping Centers. Netværket henvender sig til folk under 35 i retailbranchen, formålet er at bygge bro til unge i branchen.

Invitation til netværksmøde den 18. juni
Næste arrangement, der handler om Food & Beverage og er gratis, finder sted hos Cobblestone den 18. juni. Her kan unge i branchen samt nyuddannede, netværke og lære mere om deres karrieremuligheder.

William Bentzen, 24 år, nyansat hos Cobblestone:
- Min stilling hos Cobblestone omhandler bl.a. administration af studieboliger og kontakt til de studerende – både via e-mail og over Facebook. Herudover udvikler jeg elektroniske undersøgelser til at afdække de studerendes behov og ønsker, og så deltager jeg i den kommercielle del, kommunikation og salg. Jobbet er meget afvekslende.