Marianne Karlsen skal styrke Cobblestones kommercielle kompetencer inden for retail- og boligudlejning.

Den nye afdeling under Cobblestone, Leasing & Commercial Management, har fået et nyt ledende ansigt. 

Efter 13 år hos en af konkurrenterne er centermanager Marianne Karlsen nu skiftet til Cobblestone. Her skal hun være med til at forretningsudvikle selskabets portefølje af butikscentrene og styrke den kommercielle tilgang til ejendomsforvaltningen. Målet er bl.a. at overføre de kommercielle kompetencer fra centerområdet til Cobblestones boligudlejningsportefølje. 

- Det er fantastisk spændende at være med ombord, fordi Cobblestone pt. er en af landets mest innovative og fremgangsrige virksomheder inden for ejendomsadministration og kommerciel udvikling. Jeg føler mig tryg ved opgaverne, da jeg har masser af erfaring med at lede og udvikle shoppingcentre og ser frem til at skabe nogle gode resultater, siger Marianne Karlsen.

Marianne Karlsen har de seneste 13 år arbejdet med centermanagement flere steder, bl.a. som centermanager for Spinderiet i Valby og bagefter Waterfront Shopping i Hellerup. I det daglige kommer hun til at varetage NREP centerportefølje. Det sker i tæt samspil med Cobblestones egne jurister og property managers. 

Marianne Karlsen